Δείτε βιογραφικά καθηγητών

Λίστα βιογραφικών

Δεν έχετε προσθέσει ακόμα βιογραφικά στη λίστα σας.

Τιμές ιδιαιτέρων μαθημάτων - Προσφορές

Ενδεικτικές Τιμές Ιδιαιτέρων Μαθημάτων

Στους παρακάτω πίνακες σας δίνουμε μια εικόνα για τις τιμές που δουλεύουν οι καθηγητές που συνεργάζονται μαζί μας στην πλειοψηφία τους.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές και σε κάθε περίπτωση καλό θα ήταν να μας πείτε ακριβώς για τι ενδιαφέρεστε κι έτσι να μπορέσουμε να σας κάνουμε μια αξιόπιστη οικονομική προσφορά.

info buttonΥπολογίζοντας πάντα οτι το κόστος μετακίνησης στις ημέρες μας είναι πλέον πολύ υψηλό και συνδυάζοντάς το με την παλιά ρήση οτι “ ο χρόνος έιναι χρήμα ” φροντίζουμε οι καθηγητές που προτείνουμε για την καλυψη των αναγκών για ιδιαίτερα μαθήματα να είναι είτε από την περιοχή του πελάτη, είτε από κάποια όμμορη περιοχή.

Έτσι με το μικρότερο κόστος μετακίνησης και σε συνδυασμό με την μικρότερη απώλεια χρόνου μπορούμε να σας προτείνουμε καθηγητές έμπειρους και αξιόπιστους στην περιοχή σας και σε τιμές άκρως ανταγωνιστικές.

 

Ιδιαίτερα Μαθήματα Σχολικά - Πανεπιστημιακά

Δημοτικό
Γυμνάσιο
Λύκειο
Φοιτητικά Μαθήματα
8-12 €/ώρα
12-14 €/ώρα
14 - 18 €/ώρα
18 - 25 €/ώρα

Ξένες Γλώσσες

 
Αγγλικά
Γαλλικά
Γερμανικά
Ιταλικά
Ισπανικά
A1 - A2
10 - 13 €/ώρα
10 - 13 €/ώρα
12 - 14 €/ώρα
11 - 13 €/ώρα
13 - 15 €/ώρα
B1 - B2
13 - 15€/ώρα
13 - 15 €/ώρα
14 - 17 €/ώρα
13 - 15 €/ώρα
15 - 17 €/ώρα
C1 - C2
15 - 20 €/ώρα
15 -20 €/ώρα
17 - 20 €/ώρα
15 - 20 €/ώρα
17 - 25 €/ώρα

Θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι στις παρακάτω τιμές μπορεί να υπάρξουν τροποποιήσεις και αυτό εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως η διαθεσιμότητα των καθηγητών στην περιοχή του πελάτη, η συχνότητα των μαθημάτων, η βαρύτητα των μαθημάτων, η εμπειρία των καθηγητών, οι προσδοκίες και ο στόχος του μαθητή κ.ά.

Τέλος θα θέλαμε να τονίσουμε ότι η έκδοση αποδείξεων από την πλευρά του καθηγητή/τριας ή εργοσήμου από την πλευρά του πελάτη είναι αποκλειστική ευθύνη των ιδίων.

Προσφορές Ιδιαιτέρων Μαθημάτων

  • Για τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου ειδικά πακέτα προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας.

Βρείτε τον κατάλληλο καθηγητή ιδιαιτέρων μαθημάτων

Συμπληρώστε τη Φόρμα Αναζήτησης Καθηγητή ή επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τους στόχους & τις ανάγκες σας. Θα σας προτείνουμε τον καθηγητή που ταιριάζει στις δικές σας απαιτήσεις μέσα από έναν αριθμό καταξιωμένων καθηγητών, με φροντιστηριακή εμπειρία και πολυετή ενασχόληση με τα ιδιαίτερα μαθήματα.

4.6641182466871 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 4.66 / 5.00 (981 Αξιολογήσεις)
no 1 icon dark greenΕπικοινωνείτε μαζί μας

Για μία εξατομικευμένη πρόταση με τους διαθέσιμους εκπαιδευτικούς που ειδικεύονται στο μάθημα που σας ενδιαφέρει:

Εάν ενδιαφέρεστε για συγκεκριμένα βιογραφικά που έχετε δει στον κατάλογο βιογραφικών μας στέλνετε αίτημα μέσω της φόρμας που θα βρείτε στη Λίστα Επιλεγμένων Βιογραφικών. Τα βιογραφικά που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας είναι ενδεικτικά, γι 'αυτό και σας προτείνουμε πάντα να επικοινωνήσετε μαζί μας για μία πλήρη πρόταση.

no 2 icon orangeΣυζητάμε τις ανάγκες σας
Εντός μιας ημέρας ένας από τους συμβούλους μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας για να συζητήσετε το πλήρως προσαρμοσμένο σε εσάς πρόγραμμα παράδοσης ιδιαιτέρων μαθημάτων. Μπορεί να χρειαστεί να μάθουμε κάποιες περισσότερες λεπτομέρειες, όπως οι βαθμοί, ο στόχος, οι προσδοκίες σας, το ωρολόγιο πρόγραμμα κ.ά.

Αυτό το βήμα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς γιατί έτσι θα μας βοηθήσετε να καθορίσουμε ποιός είναι ο ιδανικός καθηγητής για εσάς βάσει πάντα των αναγκών και των απαιτήσεων σας.

no 3 icon greenΣας προτείνουμε τον κατάλληλο καθηγητή
Στη συνέχεια, αφού επιβεβαιώσουμε τη διαθεσιμότητα των συνεργαζόμενων εκπαιδευτικών που πληρούν τα κριτήριά σας, λαμβάνετε τα στοιχεία επικοινωνίας εκπαιδευτικών με επιβεβαιωμένη διαθεσιμότητα και κατάλληλων συγκεκριμένα για το μάθημα και το επίπεδο που σας ενδιαφέρει, τις όποιες ειδικές απαιτήσεις μας έχετε θέσει.
 
Για την επιλογή και πρόταση του καθηγητή που κάνουμε δεν υπάρχει καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση.
ή μιλήστε μαζί μας ζωντανά:

Φόρμα αναζήτησης καθηγητών

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να λάβετε μία ολοκληρωμένη πρόταση για τις επιλογές καθηγητών στην περιοχή σας.

Συμπληρώστε την ειδικότητα του καθηγητή που αναζητάτε, τον τίτλο ή το επίπεδο του μαθήματος που σας ενδιαφέρει.
Σας ζητάμε την περιοχή σας για να σας προτείνουμε καθηγητές από κοντινή περιοχή, μειώνοντας το κόστος μετακίνησης, άρα και το κόστος των μαθημάτων.

Στοιχεία επικοινωνίας
 Οικομάθεια
Μελίνας Μερκούρη 16, Αγ. Δημήτριος, 17342
Αθήνα - Αττική
210 9920730, 211 0137862
info@private-lesson.gr
 
--
cv banner front

Στην ΟΙΚΟΜΑΘΕΙΑ αναζητάμε πάντα τον επόμενο συνεργάτη, τον εκπαιδευτικό εμπιστοσύνης.
Αν είσαι κι εσύ καθηγητής και θέλεις να μπεις στην ομάδα μας τότε σε περιμένουμε να γνωριστούμε για να συνεργαστούμε.
Περισσότερα...