Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ - ΘΕΡΙΝΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
Η προετοιμασία των υποψηφίων μαθητών της Γ' Λυκείου ξεκινά σχεδόν αμέσως με τη λήξη των ενδοσχολικών εξετάσεων της Β' Λυκείου
Διάρκεια Θερινών Μαθημάτων Προετοιμασίας
Τα Θερινά Μαθήματα Προετοιμασίας διαρκούν 4 - 5 εβδομάδες και μέσα από αυτά επιδιώκεται:
- να γίνει μια καλή επανάληψη με ταυτόχρονη εμβάθυνση των γνώσεων του μαθητή που έχουν αποκτηθεί στις δύο προηγούμενες τάξεις του Λυκείου και είναι απαραίτητες για τη διδασκαλία της ύλης της Γ' Λυκείου,
- να καλυφθεί ύλη σε όσο μεγαλύτερη έκταση, έτσι ώστε ο μαθητής περίπου στο Φεβρουάριο να έχει διδαχθεί όλη την ύλη για να ξεκινήσουν οι επαναλήψεις και τα Διαγωνίσματα Προσομοίωσης,
- ο μαθητής να προηγείται πάντα της ύλης που διδάσκεται στο σχολείο με αποτέλεσμα να έχει τη δυνατότητα να εμβαθύνει στο γνωστικό αντικείμενο του κάθε μαθήματος.
Τα Θερινά Μαθήματα Προετοιμασίας δίνουν την ευχέρεια στον καθηγητή να επιμένει σε σημεία που δυσκολεύουν το μαθητή, να κάνει συχνές επαναλήψεις της διδαχθείσας ύλης, να ελέγχει την πρόοδο του μαθητή με tests και επαναληπτικά διαγωνίσματα.
Ενδεικτικό Πρόγραμμα Θερινών Μαθημάτων Προετοιμασίας
Το πρόγραμμα στα Θερινά Μαθήματα Προετοιμασίας διαμορφώνεται πάντα ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του μαθητή.
Παρακάτω σας παραθέτουμε ενδεικτικά προγράμματα ανάλογα μην Ομάδα Προσανατολισμού που ανήκει ο μαθητής:
ΘΕΡΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΜΑΔΑΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ(θεωρητική κατεύθυνση) | ||
ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ | 1,5 - 2ω | |
ΑΡΧΑΙΑ ΑΓΝΩΣΤΟ | 2,5 - 3ω | |
ΑΡΧΑΙΑ ΓΝΩΣΤΟ | 2ω | |
ΙΣΤΟΡΙΑ | 1,5 - 2ω | |
ΛΑΤΙΝΙΚΑ - 1ο ΕΠΙΣΤ. ΠΕΔΙΟ2 - 3ω | ΒΙΟΛΟΓΙΑ Γ.Π - 3ο ΕΠΙΣΤ. ΠΕΔΙΟ1,5 - 2ω | ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Γ. Π - 4ο ΕΠΙΣΤ. ΠΕΔΙΟ2ω |
ΘΕΡΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΜΑΔΑΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΘΕΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ(θετική κατεύθυνση) | ||
ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ | 1,5 - 2ω | |
ΦΥΣΙΚΗ | 3ω | |
ΧΗΜΕΙΑ | 2ω | |
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ - 2ο ΕΠΙΣΤ. ΠΕΔΙΟ4ω | ΒΙΟΛΟΓΙΑ - 3ο ΕΠΙΣΤ. ΠΕΔΙΟ2ω | ΙΣΤΟΡΙΑ Γ.Π - 4ο ΕΠΙΣΤ. ΠΕΔΙΟ1,5 - 2ω |
ΘΕΡΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΜΑΔΑΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ | ||
ΕΚΘΕΣΗ | 1,5 - 2ω | |
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ | 4ω | |
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ | 2ω | |
Α.Ο.Θ - 5ο ΕΠΙΣΤ. ΠΕΔΙΟ1,5 - 2ω | ΒΙΟΛΟΓΙΑ Γ. Π - 3ο ΕΠΙΣΤ. ΠΕΔΙΟ1,5 - 2ω | ΙΣΤΟΡΙΑ Γ. Π - 4ο ΕΠΙΣΤ. ΠΕΔΙΟ1,5 - 2ω |
Group Θερινών Μαθημάτων Προετοιμασίας
Εκτός, όμως, από την εξατομικευμένη διδασκαλία, παρέχεται από το κέντρο μας η επιπλέον δυνατότητα παράδοσης ιδιαιτέρων μαθημάτων σε ομάδες των 2 ατόμων, χωρίς ο μαθητής να χάνει τα πλεονεκτήματα της ατομικής διδασκαλίας κατ΄ οίκον.
Τα σημαντικά οφέλη που έχετε από μία τέτοια επιλογή είναι:
- Ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.
- Το δεύτερο άτομο είναι πάντα της δικής σας επιλογής και αποδοχής, όπως ένας συμμαθητής, συγγενής ή φίλος του μαθητή.
- Μεταξύ των δύο μαθητών μπορεί να δημιουργηθεί υγιής συναγωνισμός, ο οποίος να ωφελήσει την πρόοδο και των δύο μαθητών.
- Πολλές φορές ο ένας από τους δύο μαθητές μπορεί να εκφράσει μια απορία ή μία παρατήρηση, που ενδεχομένως ο άλλος μαθητής δε σκέφτηκε.
- Το μάθημα γίνεται πιο '' ζωντανό '' και ενδιαφέρον, άρα και πιο εποικοδομητικό, καθώς μπορεί να υπάρξουν περισσότερες απορίες, αναλύσεις, συζητήσεις ή διαφωνίες μεταξύ των μαθητών.
- Διασφαλίζεται η ποιότητα στην παροχή των υπηρεσιών από την πλευρά του καθηγητή, ο οποίος δουλεύει σε αξιοπρεπείς τιμές και όχι σε ευτελείς τιμές, ενώ ταυτόχρονα ο πελάτης έχει την ποιότητα που θέλει στην τιμή που μπορεί να ανταποκριθεί.
- Τα ομαδικά μαθήματα ευνοούν την κοινωνικοποίηση και τη συνεργασία των μαθητών.
- Τα μαθήματα είναι, φυσικά, κατ΄ οίκον και ο τόπος διδασκαλίας επιλέγεται με τη σύμφωνη γνώμη και των δύο μαθητών.
Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι είτε επιλέξετε τη διδασκαλία ενός ατόμου είτε τη διδασκαλία σε ομάδα των 2, θα πρέπει να είστε σίγουροι για την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα του καθηγητή.
Βρείτε τον κατάλληλο καθηγητή ιδιαιτέρων μαθημάτων
Για το λόγο αυτό, οι καθηγητές μας στην ''ΟΙΚΟΜΑΘΕΙΑ'' επιλέγονται αποκλειστικά και μόνο κατόπιν προσωπικών συνεντεύξεων και συστάσεων και ποτέ εξ αποστάσεως ή μέσω του διαδικτύου. Γι΄ αυτό, είμαστε πάντα έτοιμοι να σας προτείνουμε τον καθηγητή που ταιριάζει στις δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις.
Συμπληρώστε τη Φόρμα Αναζήτησης Καθηγητή ή επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τους στόχους & τις ανάγκες σας. Θα σας προτείνουμε τον καθηγητή που ταιριάζει στις δικές σας απαιτήσεις μέσα από έναν αριθμό καταξιωμένων καθηγητών, με φροντιστηριακή εμπειρία και πολυετή ενασχόληση με τα ιδιαίτερα μαθήματα.