Δείτε βιογραφικά καθηγητών

Λίστα βιογραφικών

Δεν έχετε προσθέσει ακόμα βιογραφικά στη λίστα σας.

International Baccalaureate

Ιδιαίτερα μαθήματα από έμπειρους καθηγητές International Baccalaureatee

Στην ΟΙΚΟΜΑΘΕΙΑ”, συνεργαζόμαστε με πολύ επιλεγμένους καθηγητές οι οποίοι έχουν τη γνώση και την εμπειρία της διδασκαλίας του Διεθνούς Απολυτηρίου, International Baccalaureatte, πτυχίο ιδιαίτερα απαιτητικό και με εξειδικευμένη προσέγγιση.

Τι είναι το International Baccalaureatee

Το International Baccalaureatee Diploma Programme (γνωστό και ως IB) είναι ένα διετές προπανεπιστημιακό πρόγραμμα που απευθύνεται σε νέους 16 - 19 ετών, βασικά μαθητές της Β' και Γ' Λυκείου. Το IB εξασφαλίζει την εισαγωγή στα μεγαλύτερα και καλύτερα πανεπιστήμια του εξωτερικού, είναι το πιο αναγνωρισμένο απολυτήριο παγκοσμίως, ενώ τα μαθήματά του γίνονται στην αγγλική γλώσσα.

Πρόγραμμα μαθημάτων International Baccalaureatee.

Το πρόγραμμα International Baccalaureatee περιλαμβάνει 6 ομάδες μαθημάτων:

  1. Γλώσσα και Λογοτεχνία, Ελληνική ή Αγγλική
  2. Εκμάθηση μιας δεύτερης ξένης γλώσσας (Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Γερμανικά)
  3. Κοινωνικές και Ανθρωπιστικές Επιστήμες (Ιστορία, Ψυχολογία, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Οικονομικά, Διεθνείς Σχέσεις και Πολιτική, Περιβαλλοντικά Συστήματα και Κοινωνίες, Τέχνη και Πολιτισμός του κόσμου).
  4. Φυσικές Επιστήμες (Βιολογία, Φυσική, Χημεία, Επιστήμες των Υπολογιστών, Περιβαλλοντικά Συστήματα και Κοινωνίες)
  5. Μαθηματικά ( Υψηλό επίπεδο, βασικό επίπεδο, Μαθηματικές Σπουδές)
  6. Εικαστικές τέχνες (Εικαστικές τέχνες, Θέατρο, Μουσική, Κινηματογράφος)

Κάθε μαθητής που εντάσσεται στο πρόγραμμα International Baccalaureatee οφείλει να παρακολουθήσει 6 μαθήματα ένα από κάθε ομάδα και τα 3 από αυτά σε υψηλό επίπεδο και τα άλλα 3 σε βασικό επίπεδο.

Επίσης θα πρέπει να συγγράψει μία εργασία 4.000 λέξεων σε γνωστικό αντικείμενο της προτίμησης του, να παρακολουθήσει το κοινό για όλους μάθημα, Θεωρία της Γνώσης, και να συμμετέχει σε δραστηριότητες κοινωνικοεκπαιδευτικού χαρακτήρα.

Βρείτε τον κατάλληλο καθηγητή ιδιαιτέρων μαθημάτων

Συμπληρώστε τη Φόρμα Αναζήτησης Καθηγητή ή επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τους στόχους & τις ανάγκες σας. Θα σας προτείνουμε τον καθηγητή που ταιριάζει στις δικές σας απαιτήσεις μέσα από έναν αριθμό καταξιωμένων καθηγητών, με φροντιστηριακή εμπειρία και πολυετή ενασχόληση με τα ιδιαίτερα μαθήματα.

no 1 icon dark greenΕπικοινωνείτε μαζί μας

Για μία εξατομικευμένη πρόταση με τους διαθέσιμους εκπαιδευτικούς που ειδικεύονται στο μάθημα που σας ενδιαφέρει:

Εάν ενδιαφέρεστε για συγκεκριμένα βιογραφικά που έχετε δει στον κατάλογο βιογραφικών μας στέλνετε αίτημα μέσω της φόρμας που θα βρείτε στη Λίστα Επιλεγμένων Βιογραφικών. Τα βιογραφικά που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας είναι ενδεικτικά, γι 'αυτό και σας προτείνουμε πάντα να επικοινωνήσετε μαζί μας για μία πλήρη πρόταση.

no 2 icon orangeΣυζητάμε τις ανάγκες σας
Εντός μιας ημέρας ένας από τους συμβούλους μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας για να συζητήσετε το πλήρως προσαρμοσμένο σε εσάς πρόγραμμα παράδοσης ιδιαιτέρων μαθημάτων. Μπορεί να χρειαστεί να μάθουμε κάποιες περισσότερες λεπτομέρειες, όπως οι βαθμοί, ο στόχος, οι προσδοκίες σας, το ωρολόγιο πρόγραμμα κ.ά.

Αυτό το βήμα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς γιατί έτσι θα μας βοηθήσετε να καθορίσουμε ποιός είναι ο ιδανικός καθηγητής για εσάς βάσει πάντα των αναγκών και των απαιτήσεων σας.

no 3 icon greenΣας προτείνουμε τον κατάλληλο καθηγητή
Στη συνέχεια, αφού επιβεβαιώσουμε τη διαθεσιμότητα των συνεργαζόμενων εκπαιδευτικών που πληρούν τα κριτήριά σας, λαμβάνετε τα στοιχεία επικοινωνίας εκπαιδευτικών με επιβεβαιωμένη διαθεσιμότητα και κατάλληλων συγκεκριμένα για το μάθημα και το επίπεδο που σας ενδιαφέρει, τις όποιες ειδικές απαιτήσεις μας έχετε θέσει.
 
Για την επιλογή και πρόταση του καθηγητή που κάνουμε δεν υπάρχει καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση.
ή μιλήστε μαζί μας ζωντανά:

Φόρμα αναζήτησης καθηγητών

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να λάβετε μία ολοκληρωμένη πρόταση για τις επιλογές καθηγητών στην περιοχή σας.

Συμπληρώστε την ειδικότητα του καθηγητή που αναζητάτε, τον τίτλο ή το επίπεδο του μαθήματος που σας ενδιαφέρει.
Σας ζητάμε την περιοχή σας για να σας προτείνουμε καθηγητές από κοντινή περιοχή, μειώνοντας το κόστος μετακίνησης, άρα και το κόστος των μαθημάτων.

Στοιχεία επικοινωνίας
 Οικομάθεια
Μελίνας Μερκούρη 16, Αγ. Δημήτριος, 17342
Αθήνα - Αττική
210 9920730, 211 0137862
info@private-lesson.gr
 
--
cv banner front

Στην ΟΙΚΟΜΑΘΕΙΑ αναζητάμε πάντα τον επόμενο συνεργάτη, τον εκπαιδευτικό εμπιστοσύνης.
Αν είσαι κι εσύ καθηγητής και θέλεις να μπεις στην ομάδα μας τότε σε περιμένουμε να γνωριστούμε για να συνεργαστούμε.
Περισσότερα...