Ιδιαίτερα Μαθήματα Δημοτικού

Το Δημοτικό αποτελεί την πρώτη βαθμίδα της εκπαίδευσης και είναι ίσως το σημαντικότερο κομμάτι στη ζωή ενός παιδιού. Ο μαθητής κατά τη διάρκεια του Δημοτικού παίρνει τις μαθησιακές βάσεις που χρειάζονται πάνω στις οποίες θα χτιστεί όλη η μαθητική αλλά και ακαδημαική του καριέρα. Επιπλέον μαθαίνει να πειθαρχεί, να έχει υπομονή, να συνεργάζεται, στοιχεία που θα καθορίσουν γενικότερα το χαρακτήρα του.

Στην "ΟΙΚΟΜΑΘΕΙΑ” οι συνεργάτες μας που ασχολούνται με τα παιδιά του Δημοτικού είναι δάσκαλοι - απόφοιτοι των τμημάτων Δημοτικής Εκπαίδευσης ή καθηγητές - απόφοιτοι των τμημάτων Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας.

Μέσα από τον μεγάλο αριθμό συνεργατών που διαθέτουμε και ανάλογα με τις ανάγκες που έχετε μπορούμε να σας προτείνουμε τον κατάλληλο εκείνο δάσκαλο ο οποίος θα μπορέσει να σας προσφέρει βοήθεια

  • στην καθημερινή μελέτη μαθημάτων
  • στη Γλώσσα
  • στα Μαθηματικά
  • να  προσφέρει υποστήριξη σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες ( δυσλεξία, υπερκινητικότητα, απόσπαση προσοχής κ.ά )

Σχολικά Διαδραστικά Βιβλία

Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να βρέιτε όλο το υλικό για όλες τις τάξεις του Δημοτικού, έτσι όπως δίνονται στο ψηφιακό σχολείο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Α' Δημοτικού
Β' Δημοτικού
Γ' Δημοτικού
Δ' Δημοτικού
Ε' Δημοτικού
ΣΤ' Δημοτικού

Βρείτε τον κατάλληλο δάσκαλο για ιδιαιτέρα μαθημάτα

Συμπληρώστε τη Φόρμα Αναζήτησης Δασκάλου ή επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τους στόχους και τις ανάγκες σας. Θα σας προτείνουμε τον δάσκαλο που ταιριάζει στις δικές σας απαιτήσεις μέσα από έναν αριθμό καταξιωμένων δασκάλων, με φροντιστηριακή εμπειρία και πολυετή ενασχόληση με τα ιδιαίτερα μαθήματα.

4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 4.50 / 5.00 (14 Αξιολογήσεις)

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον ιδανικό καθηγητή

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε
τους στόχους & τις ανάγκες σας.

Θα σας προτείνουμε τον καθηγητή που ταιριάζει στις δικές σας απαιτήσεις μέσα από έναν αριθμό καταξιωμένων καθηγητών, με φροντιστηριακή εμπειρία και πολυετή ενασχόληση με τα ιδιαίτερα μαθήματα

ποιοι είμαστε

no 1 icon dark green Επικοινωνείτε μαζί μας
  • τηλεφωνικά στο 210 9920730 και 211 0137862, ώρες 9:00 - 22:00 όλες τις ημέρες
  • με επίσκεψη στην έδρα μας, Κρήτης 37, Άγιος Δημήτριος, ώρες 10:00 - 20:00, κατόπιν συνεννόησης
  • μέσω e-mail:info@private-lesson.gr
  • συμπληρώνοντας εδώ τη Φόρμα Αναζήτησης Καθηγητών
  • μέσω facebook
no 2 icon orange Συζητάμε τις ανάγκες σας
Εντός μιας ημέρας ένας από τους συμβούλους μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας για να συζητήσετε το πλήρως προσαρμοσμένο σε εσάς πρόγραμμα παράδοσης ιδιαιτέρων μαθημάτων. Μπορεί να χρειαστεί να μάθουμε κάποιες περισσότερες λεπτομέρειες, όπως οι βαθμοί, ο στόχος, οι προσδοκίες σας, το ωρολόγιο πρόγραμμα κ.ά. Αυτό το βήμα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς γιατί έτσι θα μας βοηθήσετε να καθορίσουμε ποιός είναι ο ιδανικός καθηγητής για εσάς βάσει πάντα των αναγκών και των απαιτήσεων σας.
no 3 icon green Σας προτείνουμε τον κατάλληλο καθηγητή
Bάσει αυτών που μας ζητήσατε, θα έχετε μία ολοκληρωμένη πρόταση για τις επιλογές καθηγητών που έχουμε να σας προτείνουμε με όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους.
 
Για την επιλογή και πρόταση του καθηγητή που κάνουμε δεν υπάρχει καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση.


Φόρμα αναζήτησης καθηγητών

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας από τους συμβούλους μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας εντός μιας ημέρας για να συζητήσετε το πλήρως προσαρμοσμένο σε εσάς πρόγραμμα παράδοσης ιδιαιτέρων μαθημάτων.

Συμπληρώστε την ειδικότητα του καθηγητή που σας ενδιαφέρει, τον τίτλο ή το επίπεδο του μαθήματος και την περιοχή σας:

Ενδιαφέρομαι για:
στην περιοχή:

Στοιχεία επικοινωνίας

Όνομα:*
Email:*
Τηλέφωνο:
 Οικομάθεια
Kρήτης 37, Αγ. Δημήτριος, 17342
Αθήνα - Αττική
210 9920730, 211 0137862
info@private-lesson.gr
facebook google plus youtube