Δείτε βιογραφικά καθηγητών

Λίστα βιογραφικών

Δεν έχετε προσθέσει ακόμα βιογραφικά στη λίστα σας.

Ιδιαίτερα Μαθήματα Δημοτικού

  • Ιδιαίτερα ενισχυτικά μαθήματα για όλες τις τάξεις του Δημοτικού (Μαθηματικά, Γλώσσα, Παραγωγή Γραπτού Λόγου, Ορθογραφία)
  • Καθημερινή Μελέτη
  • Ιδιαίτερα Μαθήματα Υποστήριξης μαθητών με μαθησιακές δυσκολίες
  • Ιδιαίτερα Μαθήματα Προετοιμασίας για Πρότυπα Γυμνάσια


Βρείτε πιστοποιημένους εκπαιδευτικούς για μαθήματα δημοτικού απλά και χωρίς να χάνετε χρόνο. 

Εντός 1 μέρας σας δίνουμε μία ολοκληρωμένη και εξατομικευμένη πρόταση για εκπαιδευτικούς

  • με τα κριτήρια που εσείς έχετε θέσει
  • με επιβεβαιωμένη διαθεσιμότητα

Μάθετε πώς λειτουργεί:

no 1 icon dark greenΕπικοινωνείτε μαζί μας

Για μία εξατομικευμένη πρόταση με τους διαθέσιμους εκπαιδευτικούς που ειδικεύονται στο μάθημα που σας ενδιαφέρει:

Εάν ενδιαφέρεστε για συγκεκριμένα βιογραφικά που έχετε δει στον κατάλογο βιογραφικών μας στέλνετε αίτημα μέσω της φόρμας που θα βρείτε στη Λίστα Επιλεγμένων Βιογραφικών. Τα βιογραφικά που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας είναι ενδεικτικά, γι 'αυτό και σας προτείνουμε πάντα να επικοινωνήσετε μαζί μας για μία πλήρη πρόταση.

no 2 icon orangeΣυζητάμε τις ανάγκες σας
Εντός μιας ημέρας ένας από τους συμβούλους μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας για να συζητήσετε το πλήρως προσαρμοσμένο σε εσάς πρόγραμμα παράδοσης ιδιαιτέρων μαθημάτων. Μπορεί να χρειαστεί να μάθουμε κάποιες περισσότερες λεπτομέρειες, όπως οι βαθμοί, ο στόχος, οι προσδοκίες σας, το ωρολόγιο πρόγραμμα κ.ά.

Αυτό το βήμα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς γιατί έτσι θα μας βοηθήσετε να καθορίσουμε ποιός είναι ο ιδανικός καθηγητής για εσάς βάσει πάντα των αναγκών και των απαιτήσεων σας.

no 3 icon greenΣας προτείνουμε τον κατάλληλο καθηγητή
Στη συνέχεια, αφού επιβεβαιώσουμε τη διαθεσιμότητα των συνεργαζόμενων εκπαιδευτικών που πληρούν τα κριτήριά σας, λαμβάνετε τα στοιχεία επικοινωνίας εκπαιδευτικών με επιβεβαιωμένη διαθεσιμότητα και κατάλληλων συγκεκριμένα για το μάθημα και το επίπεδο που σας ενδιαφέρει, τις όποιες ειδικές απαιτήσεις μας έχετε θέσει.
 
Για την επιλογή και πρόταση του καθηγητή που κάνουμε δεν υπάρχει καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση.
ή μιλήστε μαζί μας ζωντανά:

Πληροφορίες για τα ιδιαίτερα μαθήματα δημοτικού

Το Δημοτικό αποτελεί την πρώτη βαθμίδα της εκπαίδευσης και είναι ίσως το σημαντικότερο κομμάτι στη ζωή ενός παιδιού. Ο μαθητής κατά τη διάρκεια του Δημοτικού παίρνει τις μαθησιακές βάσεις που χρειάζονται πάνω στις οποίες θα χτιστεί όλη η μαθητική αλλά και ακαδημαϊκή του καριέρα. Επιπλέον, μαθαίνει να πειθαρχεί, να έχει υπομονή, να συνεργάζεται, στοιχεία που θα καθορίσουν γενικότερα το χαρακτήρα του.

Στην ΟΙΚΟΜΑΘΕΙΑ, οι συνεργάτες μας που ασχολούνται με τα παιδιά του Δημοτικού είναι αποκλειστικά δάσκαλοι - απόφοιτοι των τμημάτων Δημοτικής Εκπαίδευσης ή καθηγητές - απόφοιτοι των τμημάτων Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας. Μέσα από τον μεγάλο αριθμό συνεργατών που διαθέτουμε και ανάλογα με τις ανάγκες που έχετε μπορούμε να σας προτείνουμε τον κατάλληλο εκείνο δάσκαλο ο οποίος θα μπορέσει να σας προσφέρει βοήθεια:

  • στην καθημερινή μελέτη μαθημάτων
  • στη Γλώσσα
  • στα Μαθηματικά
  • να  προσφέρει υποστήριξη σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες (δυσλεξία, υπερκινητικότητα, απόσπαση προσοχής κ.ά)

Τιμές για τα ιδιαίτερα μαθήματα δημοτικού

Πώς διαμορφώνονται οι τιμές για τα ιδιαίτερα μαθήματα

Υπολογίζοντας πάντα οτι το κόστος μετακίνησης στις ημέρες μας είναι πλέον πολύ υψηλό και συνδυάζοντάς το με την παλιά ρήση οτι “ ο χρόνος έιναι χρήμα ” φροντίζουμε οι καθηγητές που προτείνουμε για την καλυψη των αναγκών για ιδιαίτερα μαθήματα να είναι είτε από την περιοχή του πελάτη, είτε από κάποια όμμορη περιοχή.

Έτσι με το μικρότερο κόστος μετακίνησης και σε συνδυασμό με την μικρότερη απώλεια χρόνου μπορούμε να σας προτείνουμε καθηγητές έμπειρους και αξιόπιστους στην περιοχή σας και σε τιμές άκρως ανταγωνιστικές.

Στον παρακάτω πίνακα σας δίνουμε μια εικόνα για τις τιμές που δουλεύουν οι εκπαιδευτικοί που συνεργάζονται μαζί μας στην πλειοψηφία τους.

Δημοτικό
8-12 € / ώρα

Οι τιμές είναι ενδεικτικές και σε κάθε περίπτωση καλό θα ήταν να μας πείτε ακριβώς για τι ενδιαφέρεστε κι έτσι να μπορέσουμε να σας κάνουμε μια αξιόπιστη οικονομική προσφορά.

 

Δείτε εδώ τις τιμές & προσφορές για όλα τα ιδιαίτερα μαθήματα.

 

Βρείτε τον κατάλληλο δάσκαλο για ιδιαιτέρα μαθημάτα

Συμπληρώστε τη Φόρμα Αναζήτησης Δασκάλου ή επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τους στόχους και τις ανάγκες σας. Θα σας προτείνουμε τον δάσκαλο που ταιριάζει στις δικές σας απαιτήσεις μέσα από έναν αριθμό καταξιωμένων δασκάλων, με φροντιστηριακή εμπειρία και πολυετή ενασχόληση με τα ιδιαίτερα μαθήματα.

Φόρμα αναζήτησης καθηγητών

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να λάβετε μία ολοκληρωμένη πρόταση για τις επιλογές καθηγητών στην περιοχή σας.

Συμπληρώστε την ειδικότητα του καθηγητή που αναζητάτε, τον τίτλο ή το επίπεδο του μαθήματος που σας ενδιαφέρει.
Σας ζητάμε την περιοχή σας για να σας προτείνουμε καθηγητές από κοντινή περιοχή, μειώνοντας το κόστος μετακίνησης, άρα και το κόστος των μαθημάτων.

Στοιχεία επικοινωνίας
 Οικομάθεια
Μελίνας Μερκούρη 16, Αγ. Δημήτριος, 17342
Αθήνα - Αττική
210 9920730, 211 0137862
info@private-lesson.gr
 
--
cv banner front

Στην ΟΙΚΟΜΑΘΕΙΑ αναζητάμε πάντα τον επόμενο συνεργάτη, τον εκπαιδευτικό εμπιστοσύνης.
Αν είσαι κι εσύ καθηγητής και θέλεις να μπεις στην ομάδα μας τότε σε περιμένουμε να γνωριστούμε για να συνεργαστούμε.
Περισσότερα...