Ιδιαίτερα Μαθήματα Γυμνασίου

Το Γυμνάσιο μαζί με το Λύκειο είναι μέρος της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Το Γυμνάσιο όπως και το Δημοτικό, ανήκουν στη βασική εκπαίδευση και είναι υποχρεωτικό για όλα τα παιδιά που βρίσκονται στην Ελλάδα. Αποτελείται από τρεις τάξεις και η φοίτηση σε αυτό ξεκινάει από την ηλικία των 12 ετών περίπου.

Κατηγορίες Γυμνασίων

1. Το Γυμνάσιο Γενικής Εκπαίδευσης, το γνωστό σε όλους μας Γυμνάσιο,

2. Το Εσπερινό Γυμνάσιο,

3. Το Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο είναι Γυμνάσιο Γενικής Εκπαίδευσης που χαρακτηρίζεται από την πειραματική εφαρμογή προγραμμάτων και μεθόδων διδασκαλίας, καθώς και από την πειραματική χρήση σχολικών βιβλίων και άλλων μέσων εκπαιδευτικής τεχνολογίας.

Η εισαγωγή των μαθητών στην Α' Γυμνασίου των Πρότυπων Πειραματικών Γυμνασίων γίνεται κατόπιν ειδικών εισαγωγικών εξετάσεων.

4. Το Μουσικό Γυμνάσιο, όπου πέρα από τα μαθήματα που διδάσκονται στο Γυμνάσιο Γενικής Εκπαίδευσης δίνεται έμφαση στη μουσική εκπαίδευση.

Οι υποψήφιοι μαθητές αξιολογούνται στις ενότητες ρυθμός, ακουστική ικανότητα, φωνητική ικανότητα, διάκριση ηχοχρωμάτων και προαιρετικά ένα μουσικό όργανο ( ευρωπαικό ή παραδοσιακό ) σε επίπεδο τουλάχιστον της Κατωτέρας Σχολής.

5. Το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο, όπου πέρα από τα μαθήματα που διδάσκονται στο Γυμνάσιο Γενικής εκπαίδευσης δίνεται έμφαση στην καλλιτεχνική εκπαίδευση.

Οι υποψήφιοι μαθητές εξετάζονται :

  • στη ζωγραφική - κατεύθυνση Εικαστικών Τεχνών,
  • στην απαγγελία ποιήματος, στον αυτοσχεδιασμό και στη φωτογραφία - κατεύθυνση Θεάτρου - Κινηματογράφου,
  • στο χορό,σύγχρονο, μπαλέτο και παραδοσιακό - κατεύθυνση Χορού. Οι υποψήφιοι της συγκεκριμένης κατεύθυνσης πρέπει επιπλέον να προσκομίσουν δύο ιατρικές βεβαιώσεις, μία από παθολόγο και μία από ορθοπεδικό.

6. Το Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο, όπου πέρα από τα μαθήματα που διδάσκονται στο Γυμνάσιο Γενικής Εκπαίδευσης δίνεται έμφαση στην εκκλησιαστική εκπαίδευση.

7. Τα τμήματα Αθλητικής Διευκόλυνσης, όπου πέρα από τα μαθήματα που διδάσκονται στο Γυμνάσια Γενικής Εκπαίδευσης δίνεται έμφαση στην αθλητική εκπαίδευση. Λειτουργούν μέσα στα Γυμνάσια Γενικής Εκπαίδευσης.

Οι υποψήφιοι μαθητές περνούν από δοκιμασίες στα αθλήματα των τμημάτων Αθλητικής Διευκόλυνσης στα οποία είναι υποψήφιοι.

8. Το Γυμνάσιο Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο και το  Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής  Εκπαίδευσης και Κατάρτισης απευθύνονται σε παιδιά με αναπηρίες και ειδικές ανάγκες.

4.95 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 4.95 / 5.00 (10 Αξιολογήσεις)

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον ιδανικό καθηγητή

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε
τους στόχους & τις ανάγκες σας.

Θα σας προτείνουμε τον καθηγητή που ταιριάζει στις δικές σας απαιτήσεις μέσα από έναν αριθμό καταξιωμένων καθηγητών, με φροντιστηριακή εμπειρία και πολυετή ενασχόληση με τα ιδιαίτερα μαθήματα

ποιοι είμαστε

no 1 icon dark green Επικοινωνείτε μαζί μας
  • τηλεφωνικά στο 210 9920730 και 211 0137862, ώρες 9:00 - 22:00 όλες τις ημέρες
  • με επίσκεψη στην έδρα μας, Κρήτης 37, Άγιος Δημήτριος, ώρες 10:00 - 20:00, κατόπιν συνεννόησης
  • μέσω e-mail:info@private-lesson.gr
  • συμπληρώνοντας εδώ τη Φόρμα Αναζήτησης Καθηγητών
  • μέσω facebook
no 2 icon orange Συζητάμε τις ανάγκες σας
Εντός μιας ημέρας ένας από τους συμβούλους μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας για να συζητήσετε το πλήρως προσαρμοσμένο σε εσάς πρόγραμμα παράδοσης ιδιαιτέρων μαθημάτων. Μπορεί να χρειαστεί να μάθουμε κάποιες περισσότερες λεπτομέρειες, όπως οι βαθμοί, ο στόχος, οι προσδοκίες σας, το ωρολόγιο πρόγραμμα κ.ά. Αυτό το βήμα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς γιατί έτσι θα μας βοηθήσετε να καθορίσουμε ποιός είναι ο ιδανικός καθηγητής για εσάς βάσει πάντα των αναγκών και των απαιτήσεων σας.
no 3 icon green Σας προτείνουμε τον κατάλληλο καθηγητή
Bάσει αυτών που μας ζητήσατε, θα έχετε μία ολοκληρωμένη πρόταση για τις επιλογές καθηγητών που έχουμε να σας προτείνουμε με όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους.
 
Για την επιλογή και πρόταση του καθηγητή που κάνουμε δεν υπάρχει καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση.


Φόρμα αναζήτησης καθηγητών

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας από τους συμβούλους μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας εντός μιας ημέρας για να συζητήσετε το πλήρως προσαρμοσμένο σε εσάς πρόγραμμα παράδοσης ιδιαιτέρων μαθημάτων.

Συμπληρώστε την ειδικότητα του καθηγητή που σας ενδιαφέρει, τον τίτλο ή το επίπεδο του μαθήματος και την περιοχή σας:

Ενδιαφέρομαι για:
στην περιοχή:

Στοιχεία επικοινωνίας

Όνομα:*
Email:*
Τηλέφωνο:
 Οικομάθεια
Kρήτης 37, Αγ. Δημήτριος, 17342
Αθήνα - Αττική
210 9920730, 211 0137862
info@private-lesson.gr
facebook google plus youtube