Δείτε βιογραφικά καθηγητών

Λίστα βιογραφικών

Δεν έχετε προσθέσει ακόμα βιογραφικά στη λίστα σας.

Ιδιαίτερα Μαθήματα Ανάπτυξης Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον Γ' Λυκείου

Ιδιαίτερα μαθήματα από έμπειρους Καθηγητές Πληροφορικής, Μαθηματικούς

Στην ΟΙΚΟΜΑΘΕΙΑ” έμπειροι καθηγητές Πληροφορικής - Μαθηματικοί, όλοι απόφοιτοι αντιστοίχων τμημάτων Πληροφορικής και Μαθηματικών ΑΕΙ, βοηθούν το μαθητή να αναπτύξει τις δεξιότητες και ικανότητες που είναι σχετικές με την αλγοριθμική και ορθολογική τους στην καθημερινή ζωή και δεν προσεγγίζονται από άλλα μαθήματα, ώστε να αντεπεξέλθει στις ανάγκες της Γ' Λυκείου και να καταφέρει στο τέλος την επίτευξη του στόχου του που είναι η συνέχιση της εκπαίδευσής του στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Στόχοι διδασκαλίας Ανάπτυξης εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον

Στο μάθημα Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (Γ΄Λυκείου - Oμάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) ο μαθητής αναπτύσσει αναλυτική και συνθετική σκέψη, αποκτά ικανότητες μεθοδολογικού χαρακτήρα και  μπορεί να επιλύσει απλά προβλήματα σε προγραμματιστικό περιβάλλον.

Σχολική ύλη Ανάπτυξης εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον

Η σχολική ύλη του μαθήματος Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (Γ΄Λυκείου - Oμάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) έχει στόχο να καταστήσει το μαθητή ικανό να:

  • αποκτήσει αναλυτική και μεθοδική σκέψη,
  • αποκτήσει ικανότητες μεθοδολογικού χαρακτήρα,
  • μπορεί να επιλύσει απλά προβλήματα σε προγραμματιστικό περιβάλλον

Σχολικά Διαδραστικά Βιβλία

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε όλο το υλικό για το μάθημα Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (Γ΄Λυκείου - Oμάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) έτσι όπως δίνεται στο ψηφιακό σχολείο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (Γ΄Λυκείου - Oμάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής)

Βρείτε τον κατάλληλο καθηγητή ιδιαιτέρων μαθημάτων

Συμπληρώστε τη Φόρμα Αναζήτησης Καθηγητή ή επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τους στόχους & τις ανάγκες σας. Θα σας προτείνουμε τον καθηγητή που ταιριάζει στις δικές σας απαιτήσεις μέσα από έναν αριθμό καταξιωμένων καθηγητών, με φροντιστηριακή εμπειρία και πολυετή ενασχόληση με τα ιδιαίτερα μαθήματα.

Είμαστε δίπλα σας στην αναζήτηση του ιδανικού καθηγητή

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε
τους στόχους & τις ανάγκες σας.

Θα σας προτείνουμε τον καθηγητή που ανταποκρίνεται στις δικές σας απαιτήσεις μέσα από έναν αριθμό καταξιωμένων καθηγητών, με φροντιστηριακή εμπειρία και πολυετή ενασχόληση με τα ιδιαίτερα μαθήματα.

 

no 1 icon dark greenΕπικοινωνείτε μαζί μας
  • τηλεφωνικά στο 210 9920730 και 211 0137862, ώρες 9:00 - 21:00 Δευτέρα - Σάββατο
  • με επίσκεψη στην έδρα μας, Μελίνας Μερκούρη 16, Άγιος Δημήτριος, ώρες 10:00 - 20:00, κατόπιν συνεννόησης
  • μέσω e-mail:info@private-lesson.gr
  • με τη Φόρμα Αναζήτησης Καθηγητών
  • μέσω facebook
no 2 icon orangeΣυζητάμε τις ανάγκες σας
Εντός μιας ημέρας ένας από τους συμβούλους μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας για να συζητήσετε το πλήρως προσαρμοσμένο σε εσάς πρόγραμμα παράδοσης ιδιαιτέρων μαθημάτων. Μπορεί να χρειαστεί να μάθουμε κάποιες περισσότερες λεπτομέρειες, όπως οι βαθμοί, ο στόχος, οι προσδοκίες σας, το ωρολόγιο πρόγραμμα κ.ά. Αυτό το βήμα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς γιατί έτσι θα μας βοηθήσετε να καθορίσουμε ποιός είναι ο ιδανικός καθηγητής για εσάς βάσει πάντα των αναγκών και των απαιτήσεων σας.
no 3 icon greenΣας προτείνουμε τον κατάλληλο καθηγητή
Bάσει αυτών που μας ζητήσατε, θα έχετε μία ολοκληρωμένη πρόταση για τις επιλογές καθηγητών που έχουμε να σας προτείνουμε με όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους.
 
Για την επιλογή και πρόταση του καθηγητή που κάνουμε δεν υπάρχει καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση.


Φόρμα αναζήτησης καθηγητών

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας από τους συμβούλους μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας εντός μιας ημέρας για να συζητήσετε το πλήρως προσαρμοσμένο σε εσάς πρόγραμμα παράδοσης ιδιαιτέρων μαθημάτων.

Συμπληρώστε την ειδικότητα του καθηγητή που σας ενδιαφέρει, τον τίτλο ή το επίπεδο του μαθήματος και την περιοχή σας:

Ενδιαφέρομαι για:
στην περιοχή:

Στοιχεία επικοινωνίας

Ονοματεπώνυμο:*
Email:*
Τηλέφωνο:

Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε την Πολιτική Απορρήτου *
Αποδοχή Πολιτικής Απορρήτου*
Επαλήθευση: