Δείτε βιογραφικά καθηγητών

Λίστα βιογραφικών

Δεν έχετε προσθέσει ακόμα βιογραφικά στη λίστα σας.

Ιδιαίτερα Μαθήματα Γλώσσας Γ΄ Γυμνασίου

Ιδιαίτερα μαθήματα από έμπειρους Φιλόλογους

Στην ΟΙΚΟΜΑΘΕΙΑ” έμπειροι καθηγητές - Φιλόλογοι, όλοι απόφοιτοι αντιστοίχων τμημάτων Φιλολογίας ΑΕΙ, απ' όλη την Αττική, βοηθούν το μαθητή να αναπτύξει όλες εκείνες τις δεξιότητες που απαιτούνται για να ξεπεράσει τυχόν προβλήματα που αναστέλλουν τη μάθηση της γλώσσας, ώστε να αντεπεξέλθει στις ανάγκες της Γ' Γυμνασίου και να συνεχίσει την εκπαίδευσή του στο Λύκειο χωρίς κενά και με γερές βάσεις.

Στόχοι διδασκαλίας Νεοελληνικής Γλώσσας Γ' Γυμνασίου

Στη Νεοελληνική Γλώσσα της Γ' Γυμνασίου ο μαθητής μελετάει πολλών ειδών κείμενα ( δημοσιογραφικά, επιστημονικά, λογοτεχνικά αλλά και σκίτσα φωτογραφίες κ.τ.λ. ), μέσα από τα οποία θα αναζητήσει και θα ανακαλύψει για να συζητήσει τα νοήματα που περιέχονται σε αυτά.

Ταυτόχρονα θα μάθει για τις σχέσεις που υπάρχουν ανάμεσα στις χρησιμοποιούμενες γλωσσικές μορφές που χρησιμοποιούνται στα κείμενα και στα νοήματα που εμπεριέχονται σε αυτά.

Τα θέματα που διαπραγματεύονται τα κέιμενα είναι γνωστά στο μαθητή είτε ως θέματα που απασχολούν την καθημερινή του ζωή, είτε ως θέματα που επηρεάζουν το σύγχρονο τρόπο ζωής.

Σχολική ύλη ιδιαιτέρων μαθημάτων Νεοελληνικής Γλώσσας Γ' Γυμνασίου

Η σχολική ύλη της Νεοελληνικής Γλώσσας της Γ΄ Γυμνασίου έχει ως στόχο να καταστήσει το μαθητή ικανό να:

  • χρησιμοποιεί με δεξιότητα τον προφορικό και γραπτό λόγο με τέτοιον τρόπο ώστε να είναι αποτελεσματικός και να ανταποκρίνεται στις σημερινές του ανάγκες ως μαθητής και στις μελλοντικές του ανάγκες ως πολίτης

Σχολικά Διαδραστικά Βιβλία

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε όλο το υλικό της Νεοελληνικής Γλώσσας της Γ' Γυμνασίου, έτσι όπως δίνεται στο ψηφιακό σχολείο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Νεοελληνική Γλώσσα Γ' Γυμνασίου

Βρείτε τον κατάλληλο καθηγητή ιδιαιτέρων μαθημάτων

Συμπληρώστε τη Φόρμα Αναζήτησης Καθηγητή ή επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τους στόχους & τις ανάγκες σας. Θα σας προτείνουμε τον καθηγητή που ταιριάζει στις δικές σας απαιτήσεις μέσα από έναν αριθμό καταξιωμένων καθηγητών, με φροντιστηριακή εμπειρία και πολυετή ενασχόληση με τα ιδιαίτερα μαθήματα.

Νεοελληνική Γλώσσα Γυμνασίου: Ύλη & διδακτικό υλικό

Είμαστε δίπλα σας στην αναζήτηση του ιδανικού καθηγητή

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε
τους στόχους & τις ανάγκες σας.

Θα σας προτείνουμε τον καθηγητή που ανταποκρίνεται στις δικές σας απαιτήσεις μέσα από έναν αριθμό καταξιωμένων καθηγητών, με φροντιστηριακή εμπειρία και πολυετή ενασχόληση με τα ιδιαίτερα μαθήματα.

 

no 1 icon dark greenΕπικοινωνείτε μαζί μας
  • τηλεφωνικά στο 210 9920730 και 211 0137862, ώρες 9:00 - 21:00 Δευτέρα - Σάββατο
  • με επίσκεψη στην έδρα μας, Μελίνας Μερκούρη 16, Άγιος Δημήτριος, ώρες 10:00 - 20:00, κατόπιν συνεννόησης
  • μέσω e-mail:info@private-lesson.gr
  • με τη Φόρμα Αναζήτησης Καθηγητών
  • μέσω facebook
no 2 icon orangeΣυζητάμε τις ανάγκες σας
Εντός μιας ημέρας ένας από τους συμβούλους μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας για να συζητήσετε το πλήρως προσαρμοσμένο σε εσάς πρόγραμμα παράδοσης ιδιαιτέρων μαθημάτων. Μπορεί να χρειαστεί να μάθουμε κάποιες περισσότερες λεπτομέρειες, όπως οι βαθμοί, ο στόχος, οι προσδοκίες σας, το ωρολόγιο πρόγραμμα κ.ά. Αυτό το βήμα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς γιατί έτσι θα μας βοηθήσετε να καθορίσουμε ποιός είναι ο ιδανικός καθηγητής για εσάς βάσει πάντα των αναγκών και των απαιτήσεων σας.
no 3 icon greenΣας προτείνουμε τον κατάλληλο καθηγητή
Bάσει αυτών που μας ζητήσατε, θα έχετε μία ολοκληρωμένη πρόταση για τις επιλογές καθηγητών που έχουμε να σας προτείνουμε με όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους.
 
Για την επιλογή και πρόταση του καθηγητή που κάνουμε δεν υπάρχει καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση.


Φόρμα αναζήτησης καθηγητών

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας από τους συμβούλους μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας εντός μιας ημέρας για να συζητήσετε το πλήρως προσαρμοσμένο σε εσάς πρόγραμμα παράδοσης ιδιαιτέρων μαθημάτων.

Συμπληρώστε την ειδικότητα του καθηγητή που σας ενδιαφέρει, τον τίτλο ή το επίπεδο του μαθήματος και την περιοχή σας:

Ενδιαφέρομαι για:
στην περιοχή:

Στοιχεία επικοινωνίας

Όνομα:*
Email:*
Τηλέφωνο:

Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε την Πολιτική Απορρήτου *
Αποδοχή Πολιτικής Απορρήτου*