Ιδιαίτερα Μαθήματα Νεοελληνικής Γλώσσας Γ΄ Λυκείου ΕΠΑΛ

Ιδιαίτερα μαθήματα από έμπειρους Φιλόλογους

Στην ΟΙΚΟΜΑΘΕΙΑ” έμπειροι καθηγητές - Φιλόλογοι, όλοι απόφοιτοι αντιστοίχων τμημάτων Φιλολογίας ΑΕΙ, απ' όλη την Αττική, βοηθούν το μαθητή να αξιοποιήσει στην έκφρασή του, προφορική και γραπτή, τον κριτικο - αποφαντικό τρόπο, με συγκεκριμένο επικοινωνιακό πλαίσιο κάθε φορά, ώστε να αντεπεξέλθει στις ανάγκες της Γ' Λυκείου και να καταφέρει στο τέλος την επίτευξη του στόχου του που είναι η συνέχιση της εκπαίδευσής του στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Στόχοι διδασκαλίας Έκθεσης Γ' Λυκείου

Στο μάθημα Έκφραση - Έκθεση (Γ' Λυκείου - Γενικής Παιδείας) ο μαθητής διαπραγματεύεται τρία βασικά θέματα: την Πειθώ, το Δοκίμιο - το Άρθρο - την Επιφυλλίδα και τέλος τον Δίκαιο και άδικο λόγο.

Σχολική ύλη Έκθεσης Γ' Λυκείου

Η σχολική ύλη στο μάθημα Έκφραση - Έκθεση (Γ' Λυκείου - Γενικής Παιδείας) έχει στόχο να καταστήσει το μαθητή ικανό να:

  • κατακτήσει το βασικό όργανο επικοινωνίας της γλωσσικής του κοινότητας, ώστε να αναπτυχθεί διανοητικά, συναισθηματικά και κοινωνικά, αποκτώντας τις απαραίτητες για την ηλικία του γνώσεις της λειτουργίας του γλωσσικού συστήματος και να χρησιμοποιεί με επάρκεια και συνείδηση το λόγο (προφορικό και γραπτό) στις διάφορες επικοινωνιακές περιστάσεις,
  • συνειδητοποιήσει τη σημασία του λόγου για τη συμμετοχή στην κοινωνική ζωή, ώστε να μετέχει στα κοινά είτε ως πομπός είτε ως δέκτης του λόγου με κριτική και υπεύθυνη στάση,
  • εκτιμήσει τη σημασία της γλώσσας ως βασικού φορέα της έκφρασης και του πολιτισμού κάθε λαού.
  • επισημάνει τις δομές και τις ιδιαιτερότητες της εθνικής του γλώσσας συνειδητοποιώντας την πολιτισμική του παράδοση,
  • μάθει να εκτιμά και να σέβεται τη γλώσσα κάθε λαού ως βασικό στοιχείο του πολιτισμού του, προετοιμαζόμενος να ζήσει ως πολίτης σε μια πολυπολιτισμική Ευρώπη

Σχολικά Διαδραστικά Βιβλία - Διδακτέα, εξεταστέα ύλη

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε όλο το υλικό για την Έκφραση Έκθεση (Γ' Λυκείου - Γενικής Παιδείας) έτσι όπως δίνεται στο ψηφιακό σχολείο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Έκφραση Έκθεση (Γ' Λυκείου - Γενικής Παιδείας)

Διδακτέα - εξεταστέα ύλη Έκφρασης - Έκθεσης (Γ' Λυκείου - Γενικής Παιδείας)

Βρείτε τον κατάλληλο καθηγητή ιδιαιτέρων μαθημάτων

Συμπληρώστε τη Φόρμα Αναζήτησης Καθηγητή ή επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τους στόχους & τις ανάγκες σας. Θα σας προτείνουμε τον καθηγητή που ταιριάζει στις δικές σας απαιτήσεις μέσα από έναν αριθμό καταξιωμένων καθηγητών, με φροντιστηριακή εμπειρία και πολυετή ενασχόληση με τα ιδιαίτερα μαθήματα.

 

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον ιδανικό καθηγητή

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε
τους στόχους & τις ανάγκες σας.

Θα σας προτείνουμε τον καθηγητή που ταιριάζει στις δικές σας απαιτήσεις μέσα από έναν αριθμό καταξιωμένων καθηγητών, με φροντιστηριακή εμπειρία και πολυετή ενασχόληση με τα ιδιαίτερα μαθήματα

ποιοι είμαστε

no 1 icon dark green Επικοινωνείτε μαζί μας
  • τηλεφωνικά στο 210 9920730 και 211 0137862, ώρες 9:00 - 22:00 όλες τις ημέρες
  • με επίσκεψη στην έδρα μας, Κρήτης 37, Άγιος Δημήτριος, ώρες 10:00 - 20:00, κατόπιν συνεννόησης
  • μέσω e-mail:info@private-lesson.gr
  • συμπληρώνοντας εδώ τη Φόρμα Αναζήτησης Καθηγητών
  • μέσω facebook
no 2 icon orange Συζητάμε τις ανάγκες σας
Εντός μιας ημέρας ένας από τους συμβούλους μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας για να συζητήσετε το πλήρως προσαρμοσμένο σε εσάς πρόγραμμα παράδοσης ιδιαιτέρων μαθημάτων. Μπορεί να χρειαστεί να μάθουμε κάποιες περισσότερες λεπτομέρειες, όπως οι βαθμοί, ο στόχος, οι προσδοκίες σας, το ωρολόγιο πρόγραμμα κ.ά. Αυτό το βήμα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς γιατί έτσι θα μας βοηθήσετε να καθορίσουμε ποιός είναι ο ιδανικός καθηγητής για εσάς βάσει πάντα των αναγκών και των απαιτήσεων σας.
no 3 icon green Σας προτείνουμε τον κατάλληλο καθηγητή
Bάσει αυτών που μας ζητήσατε, θα έχετε μία ολοκληρωμένη πρόταση για τις επιλογές καθηγητών που έχουμε να σας προτείνουμε με όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους.
 
Για την επιλογή και πρόταση του καθηγητή που κάνουμε δεν υπάρχει καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση.


Φόρμα αναζήτησης καθηγητών

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας από τους συμβούλους μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας εντός μιας ημέρας για να συζητήσετε το πλήρως προσαρμοσμένο σε εσάς πρόγραμμα παράδοσης ιδιαιτέρων μαθημάτων.

Συμπληρώστε την ειδικότητα του καθηγητή που σας ενδιαφέρει, τον τίτλο ή το επίπεδο του μαθήματος και την περιοχή σας:

Ενδιαφέρομαι για:
στην περιοχή:

Στοιχεία επικοινωνίας

Όνομα:*
Email:*
Τηλέφωνο:
 Οικομάθεια
Kρήτης 37, Αγ. Δημήτριος, 17342
Αθήνα - Αττική
210 9920730, 211 0137862
info@private-lesson.gr
facebook google plus youtube