Δείτε βιογραφικά καθηγητών

Λίστα βιογραφικών

Δεν έχετε προσθέσει ακόμα βιογραφικά στη λίστα σας.

Σας συστήνουμε καθηγητές ιδιαιτέρων μαθημάτων που γνωρίζουμε προσωπικά!

& επειδή η εμπιστοσύνη πάντα κερδίζεται...

το 97% των πελατών μας έμειναν ικανοποιημένοι με τον καθηγητή ιδιαιτέρων μαθημάτων που τους συστήσαμε

 

Υπέροχοι καθηγητές με απίστευτη γνώση αντικειμένου και αγάπη στα παιδιά.οταν θέλουμε ιδιαίτερα είναι το μοναδικό μέρος που ξέρω ακριβώς τι θα βρω στην τιμή ακριβώς που θέλω και στην καλύτερη ποιότητα.συστηνω ανεπιφύλακτα.

google plus
Άννα Θ.
11/2019

Ένα γραφείο που σέβεται τις απαιτήσεις του μαθητή ΚΑΙ του γονιού.

Υπεύθυνοι καθηγητες που αγαπούν τη δουλειά τους και τα παιδιά..

google plus
Φοίβη Γκ.
12/2018

Η Οικομάθεια φέρνει το φροντιστήριο στο σπίτι των παιδιών. Με τιμές πολύ προσιτές στους γονείς αλλά και πλήρως οργανωμένες υπηρεσίες, καταφέρνει να δημιουργεί ένα σύγχρονο 'οικοδιδασκαλείο' σε αρκετές περιοχές της Αττικής.

google plus
Γιάννης Κ.
7/2017
google plus

Αν η επιλογή σας είναι τα ιδιαίτερα μαθήματα, εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους στόχους σας!

Σχετικά με εμάς... ή ακόμη καλύτερα, σχετικά με εσάς.

Αν ψάχνετε να βρείτε έναν καθηγητή για ιδιαίτερα μαθήματα που θα σας βοηθήσει να φτάσετε στο στόχο σας, δε θα ήταν ωραίο να έχετε επαφή με κάποιον που να μπορεί να αντιληφθεί τις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας, τα κριτήρια και τις φιλοδοξίες σας και, στη συνέχεια, να ανταποκριθεί σε αυτά;

Η ομάδα της Οικομάθειας εδώ και 20 έτη, είναι δίπλα σας για να σας προτείνει μέσα από έναν αριθμό πιστοποιημένων καθηγητών, με φροντιστηριακή εμπειρία και πολυετή ενασχόληση με ιδιαίτερα μαθήματα, αυτόν που ταιριάζει στις δικές σας απαιτήσεις και τις ιδιαίτερες ανάγκες σας, ώστε να μη συμβιβάζεστε με τυχαίες επιλογές που αφορούν το μέλλον σας και τη γενικότερη επίτευξη των στόχων σας.

Διαγωνισμός υποτροφιών για μαθητές και φοιτητές

Διαγωνισμός υποτροφιών για μαθητές και φοιτητές

Υποτροφίες που κυμαίνονται από 150 έως 200 ευρώ προσφέρουν επτά κληροδοτήματα μέσω διαγωνισμού. Ο αριθμός των υποτροφιών ανέρχεται σε 40 και για να τις διεκδικήσουν, οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τις προϋποθέσεις - όπως ορίζονται στην εγκύκλιο - θα πρέπει να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση για κάθε κοινωφελή περιουσία από την οποία επιθυμούν να λάβουν υποτροφία, δηλώνοντας και τη σειρά προτίμησης, από την 14η Μαρτίου 2016 έως και την 22α Απριλίου 2016, στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Περιουσίας (Ψ.Υ.ΔΗ.ΠΕ.Ε.Κ.) με τους κωδικούς που έχουν ως πιστοποιημένοι χρήστες του Taxisnet. Στην περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι είναι ανήλικοι την αίτηση υποβάλλουν οι έχοντες την γονική μέριμνα ή και την επιμέλεια του ανηλίκου.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 14 Μαίου 2016, ημέρα Σάββατο και ώρα 08:00 στην Αθήνα. Αναλυτικότερα στοιχεία για τον τόπο διεξαγωγής του διαγωνισμού θα γνωστοποιηθούν στους υποψηφίους με ανακοίνωση της Εξεταστικής Επιτροπής. Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων καταρτίζει ονομαστικό πίνακα των υποψηφίων του διαγωνισμού.

Ο διαγωνισμός διεξάγεται από Επιτροπή, η οποία συγκροτείται με απόφαση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και αποτελείται από καθηγητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι οποίοι διδάσκουν κατά το σχολικό έτος διενέργειας του διαγωνισμού το γνωστικό αντικείμενο εξεταζόμενου μαθήματος ή συγγενές γνωστικό αντικείμενο κλάδων αντιστοίχων με τα εξεταζόμενα γνωστικά αντικείμενα. Πρόεδρος της Επιτροπής ορίζεται Σχολικός Σύμβουλος ή μέλος ΔΕΠ Πανεπιστημίου με έδρα την Αθήνα. Οι υποψήφιοι κατά την ημέρα των εξετάσεων θα πρέπει να φέρουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία υποβολής των αιτήσεων και τις προϋποθέσεις μπορούν να αντλήσουν οι ενδιαφερόμενοι από την προκήρυξη.

 

ΠΗΓΗ : Υπουργείο Παιδείας

 

Είμαστε δίπλα σας στην αναζήτηση του ιδανικού καθηγητή

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε
τους στόχους & τις ανάγκες σας.

Θα σας προτείνουμε τον καθηγητή που ανταποκρίνεται στις δικές σας απαιτήσεις μέσα από έναν αριθμό καταξιωμένων καθηγητών, με φροντιστηριακή εμπειρία και πολυετή ενασχόληση με τα ιδιαίτερα μαθήματα.

 

no 1 icon dark greenΕπικοινωνείτε μαζί μας
  • τηλεφωνικά στο 210 9920730 και 211 0137862, ώρες 9:00 - 21:00 Δευτέρα - Σάββατο
  • με επίσκεψη στην έδρα μας, Μελίνας Μερκούρη 16, Άγιος Δημήτριος, ώρες 10:00 - 20:00, κατόπιν συνεννόησης
  • μέσω e-mail:info@private-lesson.gr
  • με τη Φόρμα Αναζήτησης Καθηγητών
  • μέσω facebook
no 2 icon orangeΣυζητάμε τις ανάγκες σας
Εντός μιας ημέρας ένας από τους συμβούλους μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας για να συζητήσετε το πλήρως προσαρμοσμένο σε εσάς πρόγραμμα παράδοσης ιδιαιτέρων μαθημάτων. Μπορεί να χρειαστεί να μάθουμε κάποιες περισσότερες λεπτομέρειες, όπως οι βαθμοί, ο στόχος, οι προσδοκίες σας, το ωρολόγιο πρόγραμμα κ.ά. Αυτό το βήμα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς γιατί έτσι θα μας βοηθήσετε να καθορίσουμε ποιός είναι ο ιδανικός καθηγητής για εσάς βάσει πάντα των αναγκών και των απαιτήσεων σας.
no 3 icon greenΣας προτείνουμε τον κατάλληλο καθηγητή
Bάσει αυτών που μας ζητήσατε, θα έχετε μία ολοκληρωμένη πρόταση για τις επιλογές καθηγητών που έχουμε να σας προτείνουμε με όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους.
 
Για την επιλογή και πρόταση του καθηγητή που κάνουμε δεν υπάρχει καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση.


Φόρμα αναζήτησης καθηγητών

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας από τους συμβούλους μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας εντός μιας ημέρας για να συζητήσετε το πλήρως προσαρμοσμένο σε εσάς πρόγραμμα παράδοσης ιδιαιτέρων μαθημάτων.

Συμπληρώστε την ειδικότητα του καθηγητή που σας ενδιαφέρει, τον τίτλο ή το επίπεδο του μαθήματος και την περιοχή σας:

Ενδιαφέρομαι για:
στην περιοχή:

Στοιχεία επικοινωνίας

Ονοματεπώνυμο:*
Email:*
Τηλέφωνο:

Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε την Πολιτική Απορρήτου *
Αποδοχή Πολιτικής Απορρήτου*
Επαλήθευση: