Δείτε βιογραφικά καθηγητών

Λίστα βιογραφικών

Δεν έχετε προσθέσει ακόμα βιογραφικά στη λίστα σας.

Σας συστήνουμε καθηγητές ιδιαιτέρων μαθημάτων που γνωρίζουμε προσωπικά!

& επειδή η εμπιστοσύνη πάντα κερδίζεται...

το 97% των πελατών μας έμειναν ικανοποιημένοι με τον καθηγητή ιδιαιτέρων μαθημάτων που τους συστήσαμε

 

Υπέροχοι καθηγητές με απίστευτη γνώση αντικειμένου και αγάπη στα παιδιά.οταν θέλουμε ιδιαίτερα είναι το μοναδικό μέρος που ξέρω ακριβώς τι θα βρω στην τιμή ακριβώς που θέλω και στην καλύτερη ποιότητα.συστηνω ανεπιφύλακτα.

google plus
Άννα Θ.
11/2019

Ένα γραφείο που σέβεται τις απαιτήσεις του μαθητή ΚΑΙ του γονιού.

Υπεύθυνοι καθηγητες που αγαπούν τη δουλειά τους και τα παιδιά..

google plus
Φοίβη Γκ.
12/2018

Η Οικομάθεια φέρνει το φροντιστήριο στο σπίτι των παιδιών. Με τιμές πολύ προσιτές στους γονείς αλλά και πλήρως οργανωμένες υπηρεσίες, καταφέρνει να δημιουργεί ένα σύγχρονο 'οικοδιδασκαλείο' σε αρκετές περιοχές της Αττικής.

google plus
Γιάννης Κ.
7/2017
google plus

Αν η επιλογή σας είναι τα ιδιαίτερα μαθήματα, εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους στόχους σας!

Σχετικά με εμάς... ή ακόμη καλύτερα, σχετικά με εσάς.

Αν ψάχνετε να βρείτε έναν καθηγητή για ιδιαίτερα μαθήματα που θα σας βοηθήσει να φτάσετε στο στόχο σας, δε θα ήταν ωραίο να έχετε επαφή με κάποιον που να μπορεί να αντιληφθεί τις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας, τα κριτήρια και τις φιλοδοξίες σας και, στη συνέχεια, να ανταποκριθεί σε αυτά;

Η ομάδα της Οικομάθειας εδώ και 20 έτη, είναι δίπλα σας για να σας προτείνει μέσα από έναν αριθμό πιστοποιημένων καθηγητών, με φροντιστηριακή εμπειρία και πολυετή ενασχόληση με ιδιαίτερα μαθήματα, αυτόν που ταιριάζει στις δικές σας απαιτήσεις και τις ιδιαίτερες ανάγκες σας, ώστε να μη συμβιβάζεστε με τυχαίες επιλογές που αφορούν το μέλλον σας και τη γενικότερη επίτευξη των στόχων σας.

Διαγωνισμός Μηχανικής


Αυτό το τριήμερο 12-14 Δεκεμβρίου στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο πραγματοποιείται για 6η συνεχόμενη χρονιά ο τοπικός γύρος του μεγαλύτερου διαγωνισμού μηχανικής στην Ευρώπη από τον φοιτητικό οργανισμό BEST Athens.

Νέοι από όλες τις Πολυτεχνικές Σχολές  θα αναμετρηθούν σε 4μελείς ομάδες σε μία από τις δύο κατηγορίες: Team Design - πρακτική ομαδική κατασκευή και Case Study - θεωρητική προσέγγιση ενός επιχειρησιακού προβλήματος. Τόσο στην πρώτη όσο και στη δεύτερη κατηγορία οι φοιτητές θα έρθουν σε επαφή με ρεαλιστικά και επίκαιρα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εταιρίες. Οι συμμετέχοντες θα διεκδικήσουν μία θέση στον εθνικό γύρο που θα πραγματοποιηθεί την άνοιξη στα Χανιά, με απώτερο στόχο τον πανευρωπαϊκό τελικό, στο Βελιγράδι της Σερβίας, τον ερχόμενο Αύγουστο!

Συντονίσου στη σελίδα του BEST Athens https://www.facebook.com/BEST.Athens/ και μάθε ό,τι συμβαίνει κάθε στιγμή στο διαγωνισμό!

Ο οργανισμός BEST (Board of European Students of Technology) είναι ένας εθελοντικός, μη κερδοσκοπικός και  μη πολιτικός οργανισμός που δημιουργήθηκε από φοιτητές Πολυτεχνικών Ιδρυμάτων της Ευρώπης. Στόχος του είναι να ενισχύσει την διαφορετικότητα και ταυτόχρονα να αναπτύξει γνώσεις και δεξιότητες στους φοιτητές μέσω της συνεργασίας.

Το BEST στην Ελλάδα εδραιώνεται σε τέσσερις  τοπικές ομάδες στο Πολυτεχνείο της Αθήνας, της Κρήτης, της Πάτρας και της Θεσσαλονίκης. Η τοπική ομάδα BEST Athens δραστηριοποιείται στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο δίνοντας την δυνατότητα στους φοιτητές του  να συμμετέχουν στις δραστηριότητες του οργανισμού τόσο τοπικά όσο και ευρωπαϊκά, σε διεθνή συνέδρια και σε ακαδημαϊκά σεμινάρια.


Δημοσιεύθηκε στα foititikanea.gr

Είμαστε δίπλα σας στην αναζήτηση του ιδανικού καθηγητή

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε
τους στόχους & τις ανάγκες σας.

Θα σας προτείνουμε τον καθηγητή που ανταποκρίνεται στις δικές σας απαιτήσεις μέσα από έναν αριθμό καταξιωμένων καθηγητών, με φροντιστηριακή εμπειρία και πολυετή ενασχόληση με τα ιδιαίτερα μαθήματα.

 

no 1 icon dark greenΕπικοινωνείτε μαζί μας
  • τηλεφωνικά στο 210 9920730 και 211 0137862, ώρες 9:00 - 21:00 Δευτέρα - Σάββατο
  • με επίσκεψη στην έδρα μας, Μελίνας Μερκούρη 16, Άγιος Δημήτριος, ώρες 10:00 - 20:00, κατόπιν συνεννόησης
  • μέσω e-mail:info@private-lesson.gr
  • με τη Φόρμα Αναζήτησης Καθηγητών
  • μέσω facebook
no 2 icon orangeΣυζητάμε τις ανάγκες σας
Εντός μιας ημέρας ένας από τους συμβούλους μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας για να συζητήσετε το πλήρως προσαρμοσμένο σε εσάς πρόγραμμα παράδοσης ιδιαιτέρων μαθημάτων. Μπορεί να χρειαστεί να μάθουμε κάποιες περισσότερες λεπτομέρειες, όπως οι βαθμοί, ο στόχος, οι προσδοκίες σας, το ωρολόγιο πρόγραμμα κ.ά. Αυτό το βήμα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς γιατί έτσι θα μας βοηθήσετε να καθορίσουμε ποιός είναι ο ιδανικός καθηγητής για εσάς βάσει πάντα των αναγκών και των απαιτήσεων σας.
no 3 icon greenΣας προτείνουμε τον κατάλληλο καθηγητή
Bάσει αυτών που μας ζητήσατε, θα έχετε μία ολοκληρωμένη πρόταση για τις επιλογές καθηγητών που έχουμε να σας προτείνουμε με όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους.
 
Για την επιλογή και πρόταση του καθηγητή που κάνουμε δεν υπάρχει καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση.


Φόρμα αναζήτησης καθηγητών

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας από τους συμβούλους μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας εντός μιας ημέρας για να συζητήσετε το πλήρως προσαρμοσμένο σε εσάς πρόγραμμα παράδοσης ιδιαιτέρων μαθημάτων.

Συμπληρώστε την ειδικότητα του καθηγητή που σας ενδιαφέρει, τον τίτλο ή το επίπεδο του μαθήματος και την περιοχή σας:

Ενδιαφέρομαι για:
στην περιοχή:

Στοιχεία επικοινωνίας

Ονοματεπώνυμο:*
Email:*
Τηλέφωνο:

Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε την Πολιτική Απορρήτου *
Αποδοχή Πολιτικής Απορρήτου*
Επαλήθευση: